Stöd och rådgivning till företagare

Har du tankar på att starta eget eller vill utveckla ditt företag men behöver hjälp? Det finns flera aktörer som erbjuder kostnadsfri rådgivning.

Nedan finner du organisationer och webbplatser där du kan få stöd och rådgivning för att utveckla ditt företag.

 

Företagslots

Här finns information för dig som är företagare, är på väg att bli eller kommit en bra bit i din planering. Företagslotsen är en kostnadsfri service till för att ge företagare vägledning i ärenden som berör fler än ett område inom Arvidsjaur kommun.

Företagslots

Almi

Almi erbjuder lån och äffärsutveckling till företag med tillväxtpotential, såväl företag som är i startfas som befintliga företag.

Almi

Region Norrbotten

Kan hjälpa dig med finansiering i form av företagsstöd för dig som bedriver eller planerar att starta eget i Norrbotten. Region Norrbotten har en ny och egen hemsida för regional investeringsstöd.

Utveckla Norrbotten

Länstyrelsen Norrbotten

Kan hjälpa dig med finansiering i form av företagsstöd för dig som bedriver eller planerar att starta eget på landsbygden.

Länsstyrelsen Norrbotten

NyföretagarCentrum Nord

Arvidsjaurs kommun sammarbetar med NyföretagarCentrum Nord. Du som är ny eller blivande företagare erbjuds kostnadsfri rådgivning. Kontakta gärna Anna Gustafsson för rådgivning på NyföretagarCentrum Nord i Arvidsjaur.

NyföretagarCentrum Nord

Anne Enoksson

Näringslivsstrateg

Telefon: 0960-155 52
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Karina Lidén

Näringslivsutvecklare

Telefon: 072-243 32 35
E-post: karina.liden@arvidsjaur.se

Anna Gustafsson

Affärsutvecklare Nyföretagarcentrum Nord

Telefon: 0960-65 45 85

Skriv ut: