Mötesplatsen

Den kreativa aktivitets- och mötesplatsen

Välkommen till Arvidsjaurs mötesplats för unga! Mötesplatsen_Källarn finns på  Medborgarhuset, 1 trappa ner. Här finns möjligheter att testa volter på vårt airfloor på onsdagar ,andra dagar testa eller hålla på med, bild , e-sport,  dans, eller bara träffa vänner, fika, se på tv, lyssna på musik och spela spel. Eller om man har egna ideer som man vill göra verklighet av! Prata med personalen.

 Vi söker ungdomsförening/förening eller UF som skulle vara intresserade av att sköta och driva vår kiosk här på Mötesplatsen_Källarn! Hör av er till mig: Anders Lindell tele 0960-15803 eller mail qall55@arvidsjaur.se

 Kommunen har bestämt att stänga Mötesplatsen_Källar  till följd av ökningen av Covid-19! Det gäller först och främst till 8/12-2020! Sen hoppas vi på nya direktiv!

 Du har kanske egna idéer vad du skulle vilja göra och få andra att tillsammans med dig realisera dessa? Här finns möjligheter till det!

 

Öppettider högstadiet - 25 år:  Varje vecka tisdag-torsdag 18.30-21.30, fredag 19.30-22.30 

Personal: Ansvarig: Anders Lindell 0960-158 03.

 

Vår verksamhet ska ”stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ungdomars eget aktiva engagemang och ansvarstagande.”

Vi hjälper också unga att starta föreningar så att ni kan driva era egna idéer. Kom förbi så berättar vi mer!

Vill du vara med och skapa en egen aktivitet på Mötesplatsen_källarn under helgerna och loven? I så fall, prata med personalen. Det kan t.ex. vara e-sportturnering/LAN, film/foto, slöjd, streetart eller en halloweenkväll. Det kan också vara föreläsningar, workshops eller läger där du måste anmäla dig i förväg och ibland tillkommer en viss kostnad. Vi informerar kontinuerligt på ,Instagram, Facebook, AnnonsX:et, e-post och via allmän affischering.

Delaktighet och inflytande:
Vi vill att du som ung och besöker oss ska vara delaktig och själva påverka din Mötesplats! Så kom gärna med förslag så hjälper vi er att genomföra dessa. Prata gärna med personal eller anvarige Anders Lindell! 

 

Projekt:
Vi deltar kontinuerligt i olika projekt. Det kan var i samverkan med vår Kulturskola eller med andra kommuner och andra regioner.

Nätverk/organisationer:
Vi är med i nätverken för Region Norrbotten, Fritidsforum, Fryshusandan (Fryshuset), Keks, NUNI (Nationella Nätverket för Ungas Inflytande)  och SLUP (chefsnätverket för Strategiska frågor kring Lokal UngdomsPolitik).

Relaterade Länkar

Skriv ut: