Cykelleder

Cykel är ett enkelt, snabbt och smidigt sätt att ta sig fram på. Det är både ett transportmedel och träningsredskap på samma gång, vilket ger både fördelar för dig, din hälsa och för planeten på lång sikt när du väljer att cykla istället för att ta bilen dit du ska. Här kan du hitta förslag på cykelleder för både träning och rekreation.

Intresset för cykling ökar stadigt över hela landet, både bland medborgare och bland turister. Det går bra att cykla överallt inom Arvidsjaur samhälle och dessutom är du inte lika beroende av parkeringsplats på samma sätt som om du tar bilen.

 

Skidslingorna är perfekta för att använda som cykelled med lite mer motstånd och utmaning. En tur på mountainbike/MTB på sommaren kan vara det som behövs ibland. Ta en titt på kartan över skidspåren lite längre ned på sidan!

I länkarna under hittar du kartor över exempel på cykelleder. I dagsläget finns en slinga nedtecknad på karta, men allt fler kommer att finnas tillgängliga med tiden. Men var inte orolig över att det finns få slingor på karta hittills, slingorna finns i verkligheten i form av gator, cykelvägar, stigar och andra slingor. Ta tillfället i akt och utforska samhället med omnejd på två hjul för att hitta dina egna favoriter!

Relaterade Dokument

Skriv ut: