Så här påverkas kultur och fritid

Coronaviruset påverkar även utbudet av olika aktiviteter och evanemang. Här har vi samlat information om kommunens verksamheter.

Bibliotek

 

Biblioteket i Arvidsjaurs kommun håller öppet som vanligt och erbjuder flera digitala lösningar och även hemleverans och bokpåse. Läs mer om bibliotekets erbjudanden.

 

Evanemang

 

Samtliga kulturevenemang som arrangeras av Kultur och Fritid ställs in tills annat anges. Detta gäller konserter, teaterföreställningar och dansföreställningar - både offentliga och föreställningar i förskola/skola -arrangerade av Kultur och Fritid. Anledningen till detta beslut är att inplanerade evenemang skulle ha genomförts med hjälp av kulturaktörer tillresta från annan ort, samt att vi, vid offentliga tillställningar, inte kan kontrollera/garantera att besökande publik är smittfri. 

 

Centrumbadet

Centrumbadet är öppet. Klicka här för mer information om öppettider.

 

Sporthallar

Sporthallarna på Camp gielas och på Centrumbadet kan fortsatt bokas på lediga tider. K4-hallen hålls stängd för publik, matcher och träningar tillsvidare, för att motverka smittspridning av Coronavirus. Läs mer om K4-hallen.

Camp Gielas

Camp Gielas håller öppet som vanligt. Vi följer restriktioner och de beslut som tas av kommunen med stöd av myndigheternas råd och rekommendationer.

Skriv ut: