Stina Edström öppnar ny godisbutik granne med LNKN Clothing, i centrala Arvidsjaur Foto Kent Norberg.
Stina Edström öppnar ny godisbutik i Arvidsjaur, tillsammans med sin sambo. Hon blir granne med sin andra butik LNKN Clothing, som ägs till hälften av hennes syster Emelie. Godisbutiken kommer att heta Bonbon. Foto Kent Norberg.

Godisbutik öppnar i Arvidsjaur

2021-11-23 11:37

Stina Edström öppnar "Bonbon" - en helt ny godisbutik i centrala Arvidsjaur:
-Jag vill erbjuda kunderna en riktig godisbutik med stort och bra utbud.

Dörrarna för den nya godisbutiken öppnar onsdag 24 november, kl 13.00. Stina säger att de kommer att hålla öppet till 20.00 på kvällarna.

När detta skrivs är det bara ett dygn kvar till invigningen, så det är bråda dagar med att sätta upp skyltar, packa upp kartonger och fylla på med godis i hyllorna:
-Det kommer att bli drygt 150 olika godissorter samt påsgodis, snacks av alla de slag och läskedrycker. Även snus och tobak ska finnas att köpa, säger Stina.

Totalt förfogar butiken över 128 kvadratmeter affärsyta, centralt vid Storgatan och lustigt nog granne med LNKN Clothing. En klädbutik där Stina är delägare tillsammans med systern Emelie.

Men du kommer inte att ränna fram och tillbaka i ett eller..?
-Nä, det skulle nog inte fungera så bra. Jag är kvar som ägare tillssammans med syrran fast kommer mest att ta hand om pappersarbetet för LNKN.

Med andra ord fyller systrarna "Företagsam" upp två affärslokaler i centrum, vilket är nog så viktigt för samhällsbilden.

Vi säger lycka till från kommunen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Systrarna "Företagssam".

 


Skriv ut: