Näringslivet i Arvidsjaurs kommun ger ”tummen upp” till företagsklimatet!

2024-05-21 09:37

Svenskt Näringsliv skickar årligen ut en enkät till företag i alla Sveriges kommuner där företag får möjlighet att betygsätta upplevelsen av företagsklimatet i den egna kommunen. Arvidsjaurs kommun passerar i år Sverigesnittet vad gäller det omfattande omdömet från de lokala företagen och sätter dessutom Arvidsjaur på andra plats i Norrbotten, efter Boden.

-Det är fantastiskt roligt och resultatet av ett riktigt lagarbete, vi är helt klart på väg åt rätt håll. Företagen är oerhört viktiga för kommunen. Det är där de ekonomiska värdena skapas och ett växande näringsliv bidrar till att öka Arvidsjaur kommuns attraktivitet och skapa framtidstro, säger Anne Enoksson, Näringslivsstrateg och fortsätter:

-Kommunfullmäktige har antagit ett mål som säger att ”det ska vara enkelt för det lokala näringslivet och våra företagare att utvecklas i Arvidsjaurs kommun”. Det är ett mål som ska jag tycker visar en tydlig riktning åt vart vi vill, att vi ska bidra till ännu bättre förutsättningar att driva företag i Arvidsjaurs kommun.

Arvidsjaurs kommun fortsätter arbetet för ett bättre näringslivsklimat. Det handlar om allt ifrån ett gott bemötande till att arbeta vidare för att förenkla för företagare som har ärenden med kommunen.

För mer information kontakta:
Anne Enoksson, Näringslivsstrateg på Arvidsjaurs kommun, telefon: 070-300 79 37


Skriv ut: