Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo december 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Kräver skadestånd efter strul med trygghetslarm

2021-01-16 16:00

Både Arjeplogs och Arvidsjaurs kommuner kommer att kräva skadestånd av larmleverantören Tunstall efter problemen med trygghetslarmen i ...

Här får kunderna i Glommersträsk ”handla med butiksägaren” – delar ut bilder som biljett

2021-01-16 08:40

Butiksägaren Ove Granlund i Glommersträsk får endast ha 22 personer i butiken samtidigt. För att hålla koll på antalet kunder kom hans ...

Skogsmark i Arvidsjaurs kommun såld

2021-01-16 02:57

38 hektar skogsgård på Järvträsk 2:10 i Arvidsjaurs kommun har fått nya ägare.


Skriv ut: