Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo december 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


4 december 2020

Julspex på Ringelsta

4 december 2020

Juljakten 2020

27 november 2020

Handla nära och tryggt

Arvidsjaurs kreativa handlare har ställt om och utformat smarta lösningar för att du ska kunna handla nära och tryggt. Om du som medborgare tycker att det känns osäkert ur smittskyddspunkt att fysiskt besöka företag eller butiker, erbjuder de allra flesta alternativ som till exempel hemkörning eller att du kan få göra dina inköp under tider när det är färre kunder/efter öppettid.

26 november 2020

"Juljakten" - en coronaanpassad tävling för alla!

Hej, här kommer information om Juljakten 2020. En coronaanpassad tävling för alla! Söndag, 1 advent, kommer de första fem frågorna att visas på kommunens hemsida. Sedan läggas fem nya frågor ut, inför varje helg fram till jul (Men observera att de läggs ut redan på fredagar!) Ha en trevlig skyltsöndag!

29 november 2020

Juljakten - välkomna till första frågedelen med start 1 advent!

Hej, här kommer information om Juljakten 2020 - en coronaanpassad tävling för alla! Söndag, 1 advent, kommer de första fem frågorna att visas på kommunens hemsida. Sedan kommer det fem nya frågor varje fredag fram till jul. Lycka till!

26 november 2020

"Mamma planterade julgranen"

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Kräver skadestånd efter strul med trygghetslarm

2021-01-16 16:00

Både Arjeplogs och Arvidsjaurs kommuner kommer att kräva skadestånd av larmleverantören Tunstall efter problemen med trygghetslarmen i ...

Här får kunderna i Glommersträsk ”handla med butiksägaren” – delar ut bilder som biljett

2021-01-16 08:40

Butiksägaren Ove Granlund i Glommersträsk får endast ha 22 personer i butiken samtidigt. För att hålla koll på antalet kunder kom hans ...

Skogsmark i Arvidsjaurs kommun såld

2021-01-16 02:57

38 hektar skogsgård på Järvträsk 2:10 i Arvidsjaurs kommun har fått nya ägare.


Skriv ut: