Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juni 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


26 november 2020

"Juljakten" - en coronaanpassad tävling för alla!

Hej, här kommer information om Juljakten 2020. En coronaanpassad tävling för alla! Söndag, 1 advent, kommer de första fem frågorna att visas på kommunens hemsida. Sedan läggas fem nya frågor ut, inför varje helg fram till jul (Men observera att de läggs ut redan på fredagar!) Ha en trevlig skyltsöndag!

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

17:00 Arvidsjaur Misstänkt coronafall inom omsorgen i Arvidsjaur

2020-11-26 17:30

Det finns ett misstänkt fall av covid-19 inom omsorgen i Arvidsjaurs kommun. Brukaren sitter i karantän i väntan på provsvar.

Misstänkt coronafall inom omsorgen i Arvidsjaur

2020-11-26 17:14

Det finns ett misstänkt fall av covid-19 inom omsorgen i Arvidsjaurs kommun. Brukaren sitter i karantän i väntan på provsvar.

Våldsam undersköterska slutade efter anmälan

2020-11-26 15:30

En undersköterska på ett av Arvidsjaurs kommuns särskilda boenden anmäldes för att ha brukat våld mot en vårdtagare. "Den person som det ...


Skriv ut: