Välkomna till Arvidsjaurgalan 2021 hälsar konferencieren Åsa Ivarsdotter. Foto Kent Norberg.
Välkomna till Arvidsjaurgalan 2021 hälsar konferencieren Åsa Ivarsdotter. Foto Kent Norberg.

Arvidsjaurgalan 2021 - nominera dina favoriter

Nu tar vi nya tag och arrangerar "Arvidsjaurgalan 2021" lördagen 20 november. Succékonferencieren Åsa Ivarsdotter återkommer och leder prisutdelningarna med ackuratess och en stor portion humor! Underhålling av partygruppen "Over and out".

Nominera: Årets medborgare i Arvidsjaurs kommun, Arvidsjaurs kulturpris, Arvidsjaurs ungdomskulturpris, Arvidsjaurs ungdomsidrottspris, Arvidsjaurs ungdomsledarstipendium och årets företagare/nyföretagare samt årets bästa butik.

 • Alla som nominerar är med i utlottningen av en galabiljett värde 595 kr.
 • Boka dig/ditt sällskap till: sandra@hotell-laponia.se
 • Obs! Vi kommer som vanligt att ta mingelbilder.
 • Bokning = Godkännande att det filmas och fotograferas under galan för publicering på kommunens hemsida/FB.

Nominera via länkarna (den blåmarkerade texten) nedan - senast 20 oktober: 

 • Årets medborgare i Arvidsjaurs kommun-Kommunfullmäktiges presidium och de politiska gruppledarna fattar beslut utifrån nomineringarna från allmänheten.

 • Årets kulturpristagare-Priset delas årligen ut sedan 1967 och består av en penningsumma, ett diplom och Ringelräven. Priset ges till person, personer, förening eller organisation verksamma inom kommunen och som gjort kulturella insatser av betydelse för Arvidsjaurs kommun.
  Kommunstyrelsens arbetsutskott fattar beslut utifrån nomineringarna från allmänheten.

 • Årets ungdomskulturpris-Priset betsår av en penningsumma, ett diplom och lilla Ringelräven. Priset går till ungdom eller ungdomar under 25 år som gjort kulturella insatser av betydelse i kommunen.
  Kommunstyrelsens arbetsutskott fattar beslut utifrån nomineringarna från allmänheten.
   
 • Årets ungdomsledarstipendium-Stipendiet består av en penningsumma, ett diplom och en Ringelräv. Priset går till ungdomsledare som i sin ledargärning säskilt värnar om ungdomsgrupperna upp till 20 år. Stipendiaten skall i ord och handling visat ett demokratiskt och mellan könen jämställt ledarskap och ha varit ett allmänt gott föredöme. Stipendiaten skall aktivt ha motverkat att ungdomar nyttjar alkohol eller andra droger. Den nominerade ska vara aktiv i förening som är verksam inom kommunen.
  Kommunstyrelsens arbetsutskott fattar beslut utifrån nomineringarna från allmänheten. 

 • Årets ungdomsidrottspris-Priset består av en penningsumma, ett diplom och lilla Ringelräven. Priset ges till idrottsutövande ungdom eller ungdomar under 25 år som under året utmärkt sig på ett bra sätt. Pristagaren skall ha anknytning tll Arvidsjaurs kommun.
  Kommunstyrelsens arbetsutskott fattar beslut utifrån nomineringarna från allmänheten.  

 • Årets företagare -Priset delas ut årligen runt om i Sverige, av landets lokalföreningar och vinnaren i varje stad går vidare till en regionfinal och därefter till en riksfinal där Årets Företagare i Sverige koras.
  Kriterier: Årets Företagare är en person, det är människan bakom företaget. Hen äger och driver en egen verksamhet. Hen ska vara en förebild för andra i sitt företagande och en god ambassadör för företagande. Juryn tittar även på lokalt engagemang och utveckling. Årets Företagare bör uppvisa god ekonomi och stabilitet i verksamheten

 • Årets bästa butik Välexponerat i butik, inne som ute. Har en enastående förmåga att se kundens behov och erbjuder kreativa lösningar. Inspirerande skyltfönster. Sätter relationen med kunden i fokus. Produktkännande. Posivitet och tålamod.

 

 

Skriv ut: