Kostnadsfria seminarier: Starta eget och upphandling

2015-11-17 08:51

Ann Engberg.

-Vi vill hitta befintliga och potentiella företagare, innovatörer och entreprenörer som vill, kan och vågar satsa! säger Ann Engberg, näringslivsutvecklare i Arvidsjaurs kommun.

 

Båda seminarierna är kostnadsfria. Men det finns ett begränsat antal platser, så anmäl ditt deltagande till ann.engberg@arvidsjaur.se näringsutvecklare.

Projektet North Business Arena ger Arvidsjaurs kommun verktyg att jobba med insatser som ska göra det lättare för blivande och befintliga företag att nå tillväxt, och det är företagen själva som får bestämma vad som ska göras. Där för kommer näringslivsutvecklare Ann Engberg och affärsutvecklare Anna Gustafsson att göra en inventering på vad som kan göras för att underlätta för näringslivet att öka tillväxten, ha fler egna produkter och nå större marknader. Inventeringen kommer att ske genom företagsbesök. Om du är en av de som Vågar, Kan och Vill vara med - ta gärna kontakt för att boka en tid!

Ann Engberg, Näringslivsutvecklare: 0960 - 155 08, ann.engberg@arvidsjaur.se

Som en smygstart erbjuder vi två seminarier som länge varit önskade:

Upphandling 2015-11-26
I Arvidsjaurs kommun upphandlas varje år varor och tjänster för ungefär 100 miljoner, och det är samma sak i andra kommuner och offentliga organisationer. Det är en jättemarknad som det finns potential att ta del av. Vill du och ditt företag veta mer om hur du kan ta del av den marknaden?

Starta Eget: 2015-12-03
Funderar du på att starta eget, ta över ett befintligt företag eller har du en jättebra idé? Vill du veta mer och träffa andra som också Vill, Kan och Vågar satsa?

Varmt välkomna!


Skriv ut: