Susanne från Arvidsjaur prisades på Fotbollsgalan!

2014-11-11 09:50


Susanne Olesen.Susanne Olesen (född Öhman), ursprungligen från Arvidsjaur, prisades på Fotbollsgalan för sin ledargärning som aktiv fotbollsförälder! Privat foto.

 

Susanne Olesen, född Öhman och ursprungligen från Arvidsjaur, fick igår på Fotbollsgalan ta emot pris i kategorin "Årets fotbollsföräldrar":
-Väldigt roligt att bli uppmärksammad på det här sättet!


Det är SJ, som tillsammans med Svenska Fotbollförbundet tagit fram kategorin "Årets Fotbollsföräldrar" – ett initiativ med avsikten att uppmärksamma, stötta och engagera alla som ställer upp för fotbollen. Susanne blev förra veckan uppringd av, inte helt okände, landslagstränaren Tommy Söderberg:
-Han levererade det glädjande beskedet att jag var en av de 11 utvalda, som skulle uppmärksammas på Fotbollsgalan igår.

I juryn satt, förutom Tommy, även landslagsmålvakten Caroline Jönsson.

Totalt 1500 fotbollsföräldrar var nominerade och Susanne var alltså en av dem som slutligen valdes ut. Prisutdelningen till Årets Fotbollsföräldrar presenterades under Förgalan, som ägde rum under middagen, innan TV-sändningen:
-Det gick bra, vi var elva vinnare! säger Susanne.

Dagen startade för övrigt i SJs lokaler, med svenska fotbollsförbundets representanter och Tommy Söderberg på plats:
-Vi bjöds på lunch och fotograferades samt fick lyssna på en inspirationsföreläsning om Fotbollsföräldrar. Det var en givande och inspirerande samt rolig dag.

Men ikväll är Susanne tillbaka till vardagen:
-Ja då är det fotbollsträning!Susanne Olesen (född Öhman, från Arvidsjaur) är aktiv fotbollsförälder i Flickor 01 Viggbyholm. "Laget sjunger och dansar alltid, som en del av uppladdning inför matcher", berättar Susanne. Laget tog sig till final i Piteå Summer Games i sommar efter att ha slagit ut bland andra Djurgården. Foto privat.

Susanne säger avslutningsvis att det är "roligt att få vara med på kommunens hemsida" och att "IFK Arvidsjaur är rötterna" till hennes stora intresse för idrott och föreningsarbete:
-Det gav mig möjligheten att prova på, slalom, friidrott, volleyboll och fotboll. Jag har så många härliga minnen från fotbollen tillsammans med laget.
-"Alla får vara med, alla behövs", hälsa Arvidsjaur!!


Skriv ut: