Jerry Johansson avgår

2013-11-18 11:05

Arvidsjaur 2013-11-14
Pressmeddelande från Arvidsjaurs kommun.

Jerry Johansson, kommunalråd i Arvidsjaurs kommun, som nu beslutat att avgå med omedelbra verkan. Foto Kent Norberg.
Jerry Johansson, kommunalråd i Arvidsjaurs kommun, som nu beslutat att avgå med omedelbar verkan. Foto Kent Norberg. 

 

Arvidsjaurs kommunalråd Jerry Johansson avgår

Härmed meddelar jag att jag med omedelbar verkan frånträder mitt uppdrag som ledamot och ordförande i kommunstyrelsen. Skälet är att jag måste fokusera på min hälsa, som jag under en längre tid inte prioriterat.

 

Jag avsäger mig också med omedelbar verkan alla övriga politiska uppdrag för Arvidsjaurs kommun, inklusive fullmäktige.

Kommunen står inför ett stort förändringsarbete, och jag tror att det är bra att jag i god tid innan valet meddelar att jag inte har för avsikt att fortsätta som kommunalråd. Då kan det vara bra med nya krafter som leder de processerna.

Med alla goda medarbetare, politiker som tjänstemän, är jag övertygad om att arbetet kommer att gå bra och att Arvidsjaur går en positiv framtid till mötes.

Min förhoppning med mitt beslut, är att jag med full kraft kan koncentrera mig på min hälsa för att möta nya spännande möjligheter i framtiden.

Nu lämnar jag ”skutan” men jag vill också ge en intressant framtidsoption till politiken, för kommande ställningstaganden. Det avtal om bygdemedel som beräknas ge omkring 25 miljoner kronor, och den unika konstruktionen på möjlighet till delägarskap i vindkraft för kommunen, privata företag och privatpersoner, kan vara något som gagnar kommunen i sin helhet.

Jag vill slutligen passa på att tacka alla medarbetare, politiker, företagare och medborgare i Arvidsjaurs kommun som jag haft nöjet att träffa och samarbeta med under mina år som kommunalråd. 

Mvh Jerry Johansson, kommunalråd Arvidsjaurs Kommun


Skriv ut: