Damfotbollen + herrfotbollen = sant!

2013-03-13 10:14

 

Damfotbollslaget. Foto kent norberg
Damfotbollen + herrfotbollen = sant. Nu ska de båda föreningarna äntligen bli ett. En förening som ska heta kort och gott: IFK Arvidsjaur fotboll.

 

Nu ska dam- och herrfotbollen slås ihop i Arvidsjaur! Alla intresserade är välkomna till medlemsmöte 17 mars, klockan 18.00, i Medborgarhusets källare.

 

Det är nu dags att bilda ny förening där IFK dam och IFK herr blir en förening. Tanken är att den nya föreningen ska heta: IFK Arvidsjaur fotboll. Detta för att kunna ha kvar samma logga.

På medlemsmötet ska stadgar antas och det ska väljas en interimstyrelse, som ska sitta fram till ordinarie årsstämma. Denna ska arbeta med riktlinjer, struktur och policy för den nya föreningen.

I slutet på detta år hoppas vi vara klara med detta och att nuvarande föreningar kan bli medlemmar i den nya föreningen. Därefter avslutas nuvarande föreningar.

Välkomna 17 mars på mötet!


I fjol invigdes nya konstgräsplanen. Nu tar fotbollen i Arvidsjaur ett steg ytterligare, och slår ihop dam- och herrfotbollsföreningarna - till en gemensam förening. Foto Kent Norberg.


Skriv ut: