K4 IF skördar nya framgångar!

2013-07-02 10:57

 

K4 IF herrinnebandylag.
K4 IF:s innebandylag. Henrik Sundqvist, stående till vänster och tränarkollegan Lasse Forsgren längst till höger i bild är av Innebandyförbundet utsett till "Årets seniorledare". I mitten i bakre raden syns även "Årets herrspelare"; Johan Renberg.

 
K4 IF:s innebandyspelare Johan Renberg har tilldelats utmärkelsen "Årets herrspelare" och Henrik Sundqvist samt Lasse Forsgren får pris som "Årets seniorledare":
-Det känns väldigt hedrande och sporrande att Norrbottens innebandyförbund uppmärksammar oss så här, säger Lasse.

 

Norrbottens innebandyförbunds motivering till utmärkelsen "Årets Herrspelare 2012/2013 i Norrbottens IBF":

Johan Renberg – K4 IF "Herrar Div 2."Denna spelare är en av Norrbottens bäst herrspelare som nu är aktiv. Han är en otrolig ledare i sitt lag och en mycket bra lagkapten gentemot sina lagkamrater och andra aktörer inom idrotten. Han är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och ger alltid 100% på innebandyplan.

Att han dessutom är mycket duktig på det han gör och styr mycket av sitt lagsspel samt en flitig poänggörare gör honom till en mycket bra och komplett spelare.

Grattis till utmärkelsen Johan och fortsätt utvecklas och skörda nya framgångar sam tlycka till i framtiden!

Norrbottens innebandyförbunds motivering till "Årets Seniorledare 2012/2013 i Norrbottens IBF":

Henrik Sundqvist & Lasse Forsgren – K4 IF "Herrar Div 2. "Dessa ledare har på ett utmärkt sätt lotsat sitt lag genom en strålande säsong, där laget överlägset vann serien Herrar Division 2 och DM för herrar 2012/2013 samt att de vann kvalspelet till Herrar Division 1 kommande säsong.

Ledarna har lyckats få en bra harmoni i sin trupp och fått de lite sämre spelarna att ta enorma kliv framåt och utvecklas samt att de på ett bra sätt också har kunnat matcha in yngre spelare som har fått visa upp sig inför framtiden.

Grattis till utmärkelsen och fortsätt utveckla laget och spelare och skörda nya framgångar samt lycka till i framtiden!

 


Skriv ut: