Sten Lindmark "Årets affärskreatör 2013" ?

2013-01-29 15:27


Sten Lindmark utsågs till 2011-års Ungdomsidrottspristagare vid Kultur- och näringslivsgalan i Arvidsjaur. Foto Kent Norberg.
Sten Lindmark (i guldfärgad skjorta) utsågs till Ungdomsidrottspristagare vid Kultur- och näringslivsgalan i Arvidsjaur 2012. Sten har nu lyckats ta sig vidare till de 15 kandidater som har chansen att vinna titeln: "Årets affärskreatör 2013". Foto Kent Norberg.

 

Sten Lindmark, från Arvidsjaur, har chansen att blir "Årets affärskreatör 2013":
-Att driva UF-företag är hittills är ett av de roligaste projekten under min gymnasietid, säger Sten som går tredje året på naturprogrammet i Luleå. 

 

Vill du rösta på "Årets affärskreatör"?  )

Handelshögskolan har en tävling för att utse 2031-års affärskreatör. Sten har lyckats gå vidare till att vara en av de 15 kandidaterna som nu tävlar om segern.

Sten säger att han under UF-tiden insåg att vara företagare inte alls handlade om att dricka tio koppar kaffe per dag och ha fina slipsar...
-Nej, entreprenörskap handlar om att låta sina tankar manifestera sig i ens handlingar, om att driva idéer man själv tror på. Då gick det upp för mig, jag har varit en entreprenör hela mitt liv!

Önskan är nu att ta sig in på Handelshögskolan och gå vidare med entpreprenörtankarna.

Enligt Sten finns det tre sätt att ta sig in på skolan:

1) Betygsvägen. 
-Krävs nog 19.8 av 20 möjliga poäng. Jag har bra betyg men man kan aldrig vara säker...
2) Högskoleprov

3) Särskilda meriter.
-Handleshögskolan har där initierat tävlingen Årets affärskreatör. Den som vinner har direkt en studieplats. Men även de som blir en av de tio sista kandidaterna om segern, har en god chans.
-Därför är jag glad över att ha blivit nominerad och tagit mig ända hit, bland de sista. Men nu gäller upploppet och jag håller tummarna.. Det skulle vara jättekul att få vinna den här fina utmärkelsen! 

För närvarande har Sten 440 röster.

Tävlingen pågår till 18 februari.


Skriv ut: