Våga älska framtiden! (Kostnadsfri föreläsning)

2013-02-20 16:17

 


Göran Adlén föreläser 15 mars i Arvidsjaur, på temat "Våga älska framtiden
Göran Adlén föreläser i Arvidsjaur på temat Våga älska framtiden! Tillväxtenheten i Arvidsjaur och Landstinget bjuder in till ledig information. Luta dig tillbaka, lyssna, fråga och diskutera länets utveckling. Enkelt och okomplicerat om aktuella och intressanta ämnen.

 

Välkommen till en intressant och kostnadsfri föreläsning i Arvidsjaur med efterföljande diskussusion.

 

Plats: Medborgarhuset i Arvidsjaur (biosalongen)
Tid: Fredag 15 mars kl. 13:00-15:00

Anmäl ditt deltagande till Lärcentrat: asa.handel@arvidsjaur.se

"Det var inte bättre förr. Det var inte enklare förr. Det var inte ens en gång roligare förr. Det var bara förr. Vi kan aldrig leva kvar i det gamla utan måste ständigt förnya oss, tänka nytt och framför allt lära oss att älska framtiden".

"Det räcker inte längre att vara bra, utan bäst. Men hur ska Arvidsjaur bli bäst? Varför ska folk vilja flytta hit, starta företag och leva sina liv här ?" 

Detta och mycket mer kommer en av Sveriges mest anlitade föreläsare Göran Adlén ge sina tankar om under sin föreläsning.


Göran Adlén är reklammakare och creative director som arbetat med många internationellt kända varumärken. Idag föreläsare, utbildare, moderator, rådgivare som flera gånger nominerats till årets talare, årets föreläsare och tre år i rad fått hedersomnämnande vid Stora Talarpriset. En entreprenör och kreatör som älskar framtiden, häftiga kreativa idéer och allt nytt som händer! Säger att det bara finns tre ord som är viktiga om man ska lyckas: Våga, Älska, Spring! Varmt välkomna

 Skriv ut: