Tack till sponsorer av ArvidsjaurGalan!

2013-12-19 13:27Lokala FR lunchade med deltagare ur arbetsgruppen för ArvidsjaurGalan 2013 och dess sponsorer.

 

-Stort tack till er som ställt upp i arbetsgruppen för årets ArvidsjaurGala samt inte minst ett tack till er sponsorer. Utan er ingen gala, sa Åsa Viklund, ordförande i Företagarna Arvidsjaur och önskade alla God jul och Gott nytt år!

 

Som en summering och slutkläm på årets arbete med galan samlade Företagarna medlemmar ur "galagruppen" samt sponsorer för att äta en lunch tillsammans och dela ut små uppskattande julklappar till sponsorerna:
-Galan gynnar inte bara kommunens företagsklimat utan även idrotten och kulturen. Man kan även se arrangemanget som ett bevis på bra samverkan och att alla behövs och behöver varandra, sa Åsa och tackade alla inblandade.

Nya kommunchefen Kerstin Olla sa att hon gärna vill hitta bra och nya samverkansformer mellan näringsliv och kommun:
-Även om vi självklart ska ha formella kanaler uppskattar jag en öppen, nära och otvungen dialog mellan varandra.


"Tack för hotell Laponias delaktighet i ArvidsjaurGalan 2013" sa Åsa Viklund, FR:s ordförande till hotellets vd Kristoffer Lundström.

Kristoffer passade på att berätta om gruppens planer på att nästa år arrangera ett mingel och prisutdelning, eventuellt med någon form av underhållning/föreläsare, i den nyrenoverade festvåning för att sedan ansluta till befintligt arrangemang nere i restaurangen:
-Kanske kan vi på så sätt bredda galan, sa Kristoffer.2012 var det Sparbanken Nord som sponsrade galan och i år var Handelsbanken huvudsponsor. På bilden är det Handelsbankens representant; Therese Scott, som just mottagit en julklapp och tack från FR:s ordförande Åsa Viklund. På bilden syns även till vänster; Ove Granlund, administratör för FR Arvidsjaur, följt av Cecilia Holmgren, tillväxtenheten och Mattias Jonsson, NTC.Skriv ut: