Planera in "Arvidsjaurgalan" 16 november!

2013-08-21 15:53


Arkivfoto Kent Norberg
Kultur- och näringslivsgalan byter namn till Arvidsjaurgalan, för att markera att arrangörerna vill locka mer allmänhet till festkvällen! Dessutom tidigareläggs tillställningen till 16 november. Arkivfoto Kent Norberg.
 

Arvidsjaurgalan - en tillställning för alla:

-Vi har valt att slopa namnet Kultur- och näringslivsgalan för att visa att vi vill satsa på en galakväll, öppen för alla, säger Ove Granlund, Företagarna. 

 

Arvidsjaurgalan. Arkivfoto Kent Norberg.Dessutom är galan flyttad från januari till november. Ett önskemål från främst lokala företagare, som ofta har bråda tider med bokslut och annat efter årsskiftet:
-Fördelen är också att vi nu får dela ut alla priser under innevarande år. Tidigare kom de ju liksom i efterskott, säger Ove.

Cecilia Edström på tidigare gala. Arkivfoto Kent Norberg.Den röda tråden vid "galagruppens" möte under onsdagen, var att tydliggöra att det inte är enbart kulturutövarnas eller företagarnas gala - utan en gala som även riktar sig till allmänheten:
-Alla är välkomna! För en bra mix gör att det blir ännu roligare. Nu hoppas vi verkligen att folk noterar det nya datument och bokar in sig på Arvidsjaurgalan, 16 november!

Galan arrangeras som tidigare år på Laponia, med trerätters middag och underhållning:
-Det kommer att bli en glittrande tillställning med glam och musik, god mat och spännande prisutdelningar, lovar Ove.

Obs! Glöm inte bort att rösta/nominera på dem som just du anser gjort sig förtjänta av att uppmärksammas! 

 

 


Skriv ut: