Restaurangen Spiskroken invigd!

2012-03-07 14:47Festligt! Hans Lundberg, agerade "skyltavtäckare" och bandklippare, när det restaurerade köket och restaurangen, på Ringelsta, skulle nyinvigas. Kommunens kostchef Camilla Grahn och Markus Lunqvist höll i bandet.I bakgrunden syns delar av kökspersonalen. Foto Kent Norberg. 

 

Ringelstas upprustade och moderniserade kök har nyligen invigts med pompa och ståt. Även matsalen har uppgraderats... 

-Härmed döper vi den till restaurang Spiskroken! sa Hans Lundberg.   Köket i Ringelstas äldreboende har byggts ut och om. Kostchefen Camilla Grahn berättar att man velat skapa en restaurang för att möta framtidens behov:
-Vi måste vara medvetna om att det kommer en ny generation, med andra krav. De kanske vill kunna köpa sig ett glas vin eller öl till maten. Därför söker vi nu utskänkningstillstånd till Spiskroken, säger Camilla.

Camilla Grahn. Foto Kent Norberg.
Kostchefen Camilla Grahn, höll invigningstal för Ringelstas gäster.

Ombyggnationen är även en arbetsmiljösatsning:
-Vi har tittat på olika detaljer och försökt förbättra för personalen i köket.

Avtäckning av skylten "Restaurang Spiskroken" Foto Kent Norberg.
"Hurra, för restaurang Spiskroken!" sa Hans Lundberg och avtäckte därmed den nya skylten. (Det var Tina Åman som kom med namnförslaget.) Foto Kent Norberg. 

Nu är förbättringarna klara och restaurangen döpt. Det firades med musikunderhållning av Mats Boman, Malå samt tal av kostchefen, avtäckning av nya namnskylten och som pricken på i:et: nybakade wienerbröd:
-Hoppas att ni ska trivas i restaurangen! sa Camilla i sitt invigningstal.

Personalen i restaurang Spiskroken, Ringelsta. Foto Kent Norberg.
Den glada personalen i restaurang Spiskroken, Ringelsta. Foto Kent Norberg.


Förs sitt vinnande förslag i namntävlingen, till Ringelstas restaurang, får Tina Åman ett presentkort till SPA-avdelningen, i hotell Laponia. (Tina var inte närvarande vid prisutdelningen.)
   


Skriv ut: