Anhörig-/närståendestödet välkomnar till vårfest!

2012-04-25 06:52


vårfest. Arkivfoto Kent Norberg.

25 april kl 12.00 - 15.00 går Anhörig-/närståendestödets vårfest av stapeln i Medborgarhusets rotunda!

 
Festen riktar sig till alla som stödjer, hjälper eller vårdar någon närstående. Den är ett sätt för kommunens Anhörig-/närståendestöd och alla övriga samhällsaktörer att visa uppskattning till våra kommunmedborgare som gör en fantastisk insats för en släkting, vän eller granne!

Som anhörig får du tillfälle att träffa andra i samma situation, att ta del av monterutställningar och information som är viktig att känna till, och inte minst att njuta av god mat och trevligt sällskap!
 
Klockan 12.00 kan du köpa köttgryta med vårens primörer, kokt potatis, smör, bröd, dryck, kaffe och kaka för 60 kr. Vegetariskt alternativ finns.

På inträdesbiljetten lottar vi också ut vinster skänkta av ortens företag och organisationer. Bland annat lunch för två personer, tillagad av Sandbackaskolans restaurang- och livsmedelsprogram samt picknick för fyra personer i Solrummet på Ringelsta, med mera.

Lottdragning sker i slutet av evenemanget. Men om du inte har möjlighet att stanna så länge kan du lämna namn, telefonnummer och lottnummer så deltar du ändå i dragningen.
 
Under lunchen underhåller Matheus Hultdin från Sandbackaskolans omvårdnasprogram med sång och pianospel.

Cirka klockan 13.30 glädjer barn och ungdomar från Kulturskolan oss med sång, och cirka 13.50 informerar Patientnämnden om sin verksamhet.

(Patientnämnden är en opartisk lagstyrd verksamhet dit patienter, anhöriga och vårdpersonal kan vända sig med frågor och klagomål, oavsett om ärendet gäller landsting, kommun eller privat vård.)
 
 
Ta gärna med den du stödjer/hjälper/vårdar och/eller någon annan person, som du tror kan ha glädje av att äta en god lunch, prata och träffa glada människor!

Ingen föranmälan krävs.
 

Välkommen!
/Jessica, Barbro och Susanne i kommunens anhörig-/närståendestöd samt alla medarrangörer


Skriv ut: