Gör din röst hörd om skoterledernas och Kullenområdets framtid!

2012-01-16 14:59

Kom till Brittgården söndag 29 januari och säg din mening om "Kullenområdets" framtid. Arkivbild.
Brittgården är ett av tre hus i kvarteret Skogen ("Kullenområdet"). Söndag 29 januari, klockan 12-15, vill kommunen träffa medborgarna, för att få tips om vad som bör göras med husen kvarteret. Så ta chansen att göra din röst hör nu!

Svara gärna på enkäten om kvarteret Skogen.

På söndag har vi två viktiga möten i Arvidsjaur. Det ena är hanteringen av våra leder och skoterklubbens framtid. Det andra mötet handlar om kvarteret Skogens framtid.

Skoterled över sjö. Foto Kent Norberg

Skoterklubben och skoterlederna: Ska vi alla försöka hjälpas åt att dra vårt strå till stacken och upprätthålla lederna - eller ska vi strunta i allt och låta dem snöa över..? Kom till Arvidsjaurs snöskoterförenings årsmöte söndagen 29 januari.

Plats: Camp Gielas, 18.00.

Länk till artikel om lederna. 
 

Kullen, ett av tre hus i kvarteret Skogen, som nu måste tas beslut om. Foto Kent  NorbergKvarteret Skogen: Kanske har du bott i något av de tre husen i kvarteret, gått skola eller haft ditt barn i verksamhet där..?
Kontakta Ann Engberg och dela med dig av dina erfarenheter.
Kom även på mötet i Brittgården på söndag 12-15 och säg vad du tycker!

Länk till annan sida med mer information om kvarteret Skogen

Telefon: 0960-155 08
E-post: ann.engberg@arvidsjaur.se   Har du någon historia eller annan interssant kunskap om Kullenområdet, kontakta Ann, så tar hon med sig det till mötet 29 januari i Brittgården!

Kvarteret Skogen, "Kullenområdet" i folkmun behöver åtgärdas. Alternativen är att renovera ordentligt, avyttra fastigheterna eller att söka ett helhetsgrepp om området. Man kan också välja att fortsätta som nu.

Kommunstyrelsen har därför beslutat att allmänheten ska få säga sin mening via medborgardialog. Planen är att samla ihop så mycket material som möjligt och göra en utställning och en enkät.

29:e januari 2012 finns utställningen på Brittgården. Då kommer även ett antal av kommunens politiker och tjänstemän att vara på plats. Detta för att träffa allmänheten, diskutera frågan och lyssna på idéer om områdets framtid.

Ta chansen att göra just din röst hörd nu!
Du är välkommen till Brittgården söndag 29 januari, klockan 12-15.00.
Kommunen bjuder på fika.

Informationshäfte om kvarteret Skogen (länk till pdf)


Skriv ut: