Kevins nya singel - redan populär!

2011-06-07 17:56

Sunrise, heter Kevn Borgs nya singel.
Kevin har precis släppt sin nya singel "Sunrise". Låten finns i såväl radioversion som clubbmix. Nya stilen är en blandning av pop/club.

Kevin Borg har precis släppt sin nya singel: "Sunrise":
-Det är en riktig sommarlåt i upptempo. Jag känner mig jättenöjd!Efter mycket arbete har nu alltså Kevin släppt sin första nyt låt på ett bra tag:
-Det känns så himla roligt! Vi har hittat varandra i ett bra arbetsteam. Från fotograf, musiker till PR-folk. Jag har ju velat byta stil till lite tuffare stuk. Men samtidigt inte riktigt vetat hur folk skulle ta emot den nya stilen..

När jag talar med Kevin har "Sunrise" legat ute i bara 20 minuter, för digital nedladdning, på Itunes. På den korta tiden har låten klättrar från plats 200 till 50...
 -Jag blir mer än glad.

Och han avslöjar att det finns fler nya låtar på gång:
-Så är det. Jag hoppas verkligen låten fortsätter att klättra på listorna, och att den spelas i radion. Det ger mig positiv energi att fortsätta jobba hårt!

Närmast väntar en promotionturné på Malta. Under en vecka ska han framträda i sju olika tv-program samt även delta i radiosändningar.

Blivande brudpar
Kevin och Sofia - blivande brudpar.

Men det är inte nog med det... På torsdag fyller Sverige-maltesen 25 år:
-Mina kompisar där nere har lovat, eller kanske man ska säga varnat, mig för att de ska hålla en kombinerad födelsedag och svensexa för mig. Det blir säkert jättekul!

Väl åter i Sverige väntar sambon och blivande bruden; Sofia. Bröllopet blir 23 juli i Arvidsjaurs kyrka.


Bildtext: Kevin har framträtt tidigare i Arvidsjaurs kyrka.

Som nybliven make reser Kevin sedan ner till Kristianstad för sista genrepet till musikalen Grease. Efter musikalen deltar han i en julturné som heter "Juletider". Start sker i Skåne, sedan arbetar sig ensemblen uppöver landet:
-Vi hade velat framträda i Arvidsjurs kyrka. Men de hade redan hunnit boka i en annan artist. Det låter dock som om Arjeplog är intresserade. Vi får se om vi spelar där. Jag ska i alla fall sjunga på Silveryran i Arjeplog i sommar.
-Det ska bli roligt! säger Kevin Borg och tackar alla som hunnit ladda ner hans nya singel.   

  


Skriv ut: