Omslagsbild till 2010-års lokala telefonkatalog efterlyses!

2010-03-17 12:34

Fjolårets vinnarbild "Skogshjärta" togs av Charlotte Jonsson, Lauker.
Fjolårets vinnarbild "Skogshjärta" togs av Charlotte Jonsson, Lauker. Nu efterlyses en ny omslagsbild till 2010-års telefonkatalog. 


I höst kommer den lokala telefonkatalogen ”Lokaldelen” att delas ut till alla hushåll i Arvidsjaur. Framsidan ska återigen prydas av ett foto från vår vackra kommun, och vi vill nu ha hjälp av fotointresserade medborgare.Sista inlämningsdag är 19 april!
Så ge er ut och fotografera vyer, människor, action eller andra trevliga företeelser.

En jury bestående av kommunalråd Jerry Johansson, kommunchef Barbro Ternert, kultur- och fritidschef Kristina Grubbström samt informatör Kent Norberg kommer att utse den vinnande bilden. 

Det finns inga krav eller riktlinjer på vad fotot ska föreställa. Det enda vi kräver är att den är tagen i kommunen. En fotograf kan skicka in flera bilder. Tänkt på att bilden eventuellt ska tryckas och då måste bilden vara högupplöst.

Mejla din högupplösta bild till kent.norberg@arvidsjaur.se  
Rubricera mejlet "Lokaldelen".

Det går även bra att personligen överlämna bild på cd-skiva eller minnessticka.
Beskriv vad bilden föreställer, när och var den är tagen (inom Arvidsjaurs kommun).
 
Vinnande bild, som får representera Arvidsjaurs kommun och däremed pryda Lokaldelen, presenteras på www.arvidsjaur.se under våren.


Juryns beslut kan inte överklagas. Vi förbehåller oss rätten att publicera bilderna i kommunala sammanhang. Exempelvis kan inskickade bilder väljas ut till kommunens kommande miljöalmanacka.
Självklart presenteras inskickade foton tillsammans med fotografens namn.


Vi ser fram emot att få flera fantastika bilder från er!Senast ändrat: 2009-03-23


Skriv ut: