Krögarna Khalmurad Soinov och Natalja Soinova samt personalen Rahman Morowat, bagare och Julia Chuzhakine, servering, kassa mm. (Kamil Turaev och Irina Politova ansluter i höst.)
Förra ägaren Fahrad Sahandi överlät verksamheten till de nya ägarna för ett par veckor sedan. Och byborna välkomnar de nya ägarna med glädje:
-Deras matkonst, språkkunnighet och öppna sätt mot gästerna imponerar, säger en bybo.
Även krögarnas kontaktnät österut och planer för verksamheten i övrigt, med betoning på ett värdshus för alla smaker och intressen, verklar enligt bybon lovande.
I sommar kan matgästerna på Gula Villan se fram emot ryska piroger, rysk modell av ravioli som heter pelmeni, borstj, ryska grillspett, desertpajer med mera:
-Men vi kommer att behålla valda delar ur tidigare matsedel, säger Natalja Soinova.
Nya ägarna till Gula Villan leverar även lunch- och middagsportioner till äldrebondet i byn.