Kevin jobbar på ny "fartigare" platta

2010-06-24 09:59


Kevin Borg har varit i Arvidsjaur i helgen och hälsar på sina svärföräldrar. Foto Kent Norberg.
Kevin Borg har varit i Arvidsjaur i helgen och hälsat på sina svärföräldrar. "Tog med mig en del arbete som jag kunde utföra här. Skönt komma till Arvidsjaur". 


Kevin är i Arvidsjaur för att hälsa på svärföräldrarna:
-Sofia och jag trivs i Stockholm, men Arvidsjaur kommer alltid att vara bäst! säger han.


Vårturnén med High School Musical gick bra. Nu ligger fokus på en ny platta och kommande spelningar. Ett gediget arbete har påbörjats med en "fartigare" cd än Kevins första, som innehöll en övervägande del av lugna ballader:
-Visst är det fint med ballader, men när jag är ute på konserter behövs fartigare låtar också. Typ dansstil, med en blandning av dance och house.

Kevin första cd.
Kevins första cd.
Nu jobbar han på nästa..


Kevin skriver en del själv. Både åt sig själv och andra. Samtidigt jobbar han tillsammans med flera andra olika låtskrivare också.

När släpps nya cd:n? 
-Tar den tid som behövs för att den ska bli bra. Men målet är att släppa en singel först i slutet av sommaren. Dock inget löfte.

Mellan studiojobbet hinner Kevin med lite andra andra saker också:
-Tar någon spelning då och då. Senast var i Mölndal förra veckan. Det hände en kul grej där. Jag hade glömt knyta skorna och när jag hoppade omkring på scenen råkade jag sparka iväg ena skon rakt ut i publiken. Då gällde det att improvisera. Så jag sparkade iväg även den andra skon... I slutet erkände jag att det inte var planerat och att jag ville få tillbaka skorna från publiken, ha ha.

Kevin. Foto Sony music.Kevin har medverkat i "Så ska det låta" och kom nyligen hem från tv-inspelning till nya Fångarna på fortet i Frankrike:
-Det var lite Alcatrazkänsla tycker jag. En av de roligaste saker jag gjort! Var först lite skraj när jag kollade in gamla program på nätet och såg alla spindlar och skorpioner. Men väl på plats är man så taggad, med adrenalin upp över öronen, att rädslan glöms bort. Då gäller bara att kämpa och kämpa!

I samma veva fyllde Kevin 24 år och det uppmärksammades av hans medtävlande som uppvaktade honom:
-Dermont och Ann från Let´s dance kom och bjöd mig på champagne. Fick även en massa presenter. Bland annat från dansbandskillarna i Lars-Kristers. Det var riktigt kul!

Hur det gick för Kevin i de olika cellerna får han inte avslöja. Den som vill veta får vänta till hösten, när Fångarna på fortet börjar sändas.

Närmast väntar deltagande i Norrbottensradions fotbollslag som ska spela välgörenhetsmatch, vid invigningen av Pite summergames 2010, torsdag 1 juli. Kevin vann nämligen omröstningen om vem lyssnarna ville ha med i radiolaget:
-Hedrande att de ville ha mig med!

Men du har väl spelat en del fotboll när du bodde på Malta?
-Jo, men det var flera år sedan. Men det ska ändå bli roligt. Ser fram emot evenemanget och hoppas att jag får behålla hela hälsenor, he he!

Till sist, Kevin.. Jag vet ju att du och Sofia förlovade er i julas. Stämmer uppgifterna i skvallerpressen, att ni ska gifta er inom kort?
-Vi vill gifta oss. Eventuellt nästa år. Men vi vet inte om det blir i Sverige eller Malta. Jag har ju många vänner och släkt där också..

Kanske i Arvidsjaurs kyrka?
-Inte omöjligt.. 
-Jag vill hälsa till alla i Arvidsjaur att de får en jättefin sommar!
Fixat.
    


 
 


Skriv ut: