Ansök till kommunchef

2010-06-30 07:00

 

Arvidsjaurs kommuns förvaltningsbyggnad. "Kommunhuset". Foto Kent Norberg.

Välkommen att söka som kommunchef i Arvidsjaur!


Vill du vara med och leda en kommunal organisation där medborgarna är i fokus, och där inriktningen är tydlighet, enkelhet och service?

Är du lagkaptenen med det inspirerande, raka och tydliga ledarskapet och personen som är utvecklingsorienterad, prestigelös och kommunikativ?

Dina arbetsuppgifter:
Som kommunchef är du kommunens högsta chef. Du har det övergripande ansvaret att med tydligt medborgarfokus och gott ledarskap driva och samordna organisationen samt se till att politiska beslut verkställs.

Du har bra fokus på rationella processer som utmynnar i ett ”koncerntänk” där sammantagen ekonomi är viktig. Du har en viktig roll som diskussionspartner till den politiska ledningen och är länken mellan politiken och tjänstemannaorganisationen. En annan viktig del i ditt arbete är att representera och företräda kommunen, vilket du bör tycka om.

Kvalifikationer:
För att lyckas som kommunchef behöver du gedigen utbildning, dokumenterad ledarerfarenhet och gärna erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du har tidigare arbetat på övergripande nivå med förändrings- och utvecklingsfrågor. Du är en generalist som kan arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Du är en god kommunikatör med tydlig och strukturerad förmåga att inspirera och entusiasmera medarbetare och andra aktörer. Du är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Framträdande i din personlighet är din prestigelöshet och optimistiska läggning. Du har en stor portion av personlig integritet.

Sysselsättningsgrad och anställningsform:
Heltid. Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.
Vi ser gärna att du är på plats ungefär 2011-02-01.
Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats.

Lön:
Individuell lönesättning. Ange löneanspråk.

Så ansöker du
Välkommen att söka tjänsten via Cesab Rekrytering AB som vi samarbetar med i denna rekrytering. Din ansökan med CV skickar du, senast den 31 augusti, till cv@cesab.se

Kontakt:
Jerry Johansson, kommunalråd  0960-155 02 eller 070-661 55 02
Barbro Ternert, kommunchef     0960-155 04 eller 070-520 19 43

Du kan också kontakta rekryteringskonsult Katarina Stehn på rekryteringsföretaget Cesab, 0920-941 45 eller 070-355 36 33.


Skriv ut: