Kultur- och näringslivsgala i helgen!

2010-01-28 15:55


Stjärngruppen och Zinat. Foto Kent Norberg.
Stjärngruppen prisades vid fjolårets gala. Janne Österberg tog emot utmärkelsen av konferensierien Zinat Pirzadeh.


För andra året i rad anordnas världens enda Kultur- och näringslivsgala i Arvidsjaur:
-Fjolårets tillställning drog över 700 personer. Skynda att boka kvarvarande biljetter till 2010 års galaföreställning. Biljetter bokas på Hotell Laponia, hälsar Mikael Reinholdsson.


 

Arvidsjaurs kultur och näringslivsgala är en manifestation för Arvidsjaurs kommuns kultur, förenings- och näringssliv samt dess organisationer. 

Människor från olika organisationer, företag och föreningar möts och trivs under en kväll i samvarons tecken.

Tomas Di Leva i Arvidsjaur. Foto Kent Norberg.
Även Toma Di Leva hjälpte till med prisutdelningen på galan i Arvidsjaur.

-Det är ingen tillfällighet att det sker när det är som mörkast, i slutet av januari. Arvidsjaurs kultur och näringslivsgala ska nämligen vara en lysande tillställning, säger Mikael och fortsätter:

-Tillsammans delar vi ut priser till de företag, personer eller organisationer i kommunen som gjort förtjänstfulla insatser för sig själva, för oss – eller för en gynnsam tillväxt i kommunen. Det blir spännande varje år att få se vilka som får komma upp på scenen! Och så galamiddag, underhållning och dans på det – precis vad vi behöver i vintermörkret!

Varmt välkommen till Arvidsjaurs kultur och näringslivsgala, en föreställning i två akter! Först prisutdelning (fri entré, biljett hämtas på Hotell Laponia) och sedan galamiddag med dans, disco och underhållning.


Då var det Kevin Borg som fick titeln "Årets Arvidsdjaursbo" vid helgens gala kommer skidskyttten Ingela Andersson att officiellt utnämnas till Årets Arvidsjaursbo.

Ett samarbete mellan Arvidsjaurs kommun, Företagarna, Svensk handel och Hotell Laponia.

Årets huvudsponsor är Sparbanken Nord. 


Skriv ut: