Pryder din bild Arvidsjaurs nya lokala telefonkatalog?

2009-02-24 10:39


Läsarbild som är med och tävlar till omslagsbilden på telefonkatalogen "Lokaldelen". Foto Ingemar Nyström, Arvidsjaur.
Vy ner mot Västra Kikkejaur. Läsarbild insänd av Ingemar Nyström, Arvidsjaur, som nu är med och tävlar om omslagsbilden på telefonkatalogen "Lokaldelen". Skicka även du in din bästa bild till oss. Kanske blir det just din bild som juryn, senare i vår, väljer ut till Lokaldelen.

I höst kommer den lokala telefonkatalogen ”Lokaldelen” att delas ut till alla hushåll i Arvidsjaur. Framsidan ska prydas av ett foto från vår vackra kommun, och vi vill nu ha hjälp av fotointresserade medborgare.
Sista inlämningsdag är 29 mars. Så ge er ut och fotografera vyer, människor, action eller andra trevliga företeelser.
Skicka in ditt bästa foto med Arvidsjaurmotiv till webbreaktionen senast söndag den 29 mars. Kanske tog du en bra bild i somras? Glöm bara inte att ange fotografen namn!

Bilderna får inte vara för lågupplösa, då går de inte att trycka med fullgott resultat.


En jury bestående av kommunalråd Jerry Johansson, kommunchef Barbro Ternert, kultur- och fritidschef Kristina Grubbström samt informatör Kent Norberg kommer att utse den vinnande bilden.  

Det finns inga krav eller riktlinjer på vad fotot ska föreställa. Det enda vi kräver är att den är tagen i kommunen. En fotograf kan skicka in flera bilder. Tänkt på att bilden eventuellt ska tryckas och då måste bilden vara högupplöst. 

Mejla din högupplösta bild till kent.norberg@arvidsjaur.se   
Rubricera mejlet "Lokaldelen".

Det går även bra att personligen överlämna bild på cd-skiva eller minnessticka.
Beskriv vad bilden föreställer, när och var den är tagen (inom Arvidsjaurs kommun).

Inkomna läsarbilder publiceras löpande på kommunens webb.  
Vinnande bild, som får representera Arvidsjaurs kommun och däremed pryda Lokaldelen, presenteras på www.arvidsjaur.se under våren.


Juryns beslut kan inte överklagas. Vi förbehåller oss rätten att publicera bilderna i kommunala sammanhang. Exempelvis kan inskickade bilder väljas ut till kommunens kommande miljöalmanacka.
Självklart presenteras inskickade foton tillsammans med fotografens namn. 

Vi ser fram emot att få flera vackra bilder från er!


Skriv ut: