Länsförsäkringar och Länshem invigt i Arvidsjaur!

2009-02-06 13:13

Öppet hus lockade med massor av besökare, blommor och tal..
Invigning av Länsförsäkringars och Länshems nya kontor i Arvidsjaur. I bakgrunden Inge Stenlund som (tillsammans med dottern Malin) nu byter namn på deras fastighetsmäklarfirma; "Husbutiken" till "Länshem". I bakgrunden syns även samarbetspartnern Länsförsäkringars vd Kjell Lindfors i samspråk med Lennart Öhman. Foto Malin Stenlund.


Förra helgen invigdes Länsförsäkringars och Länshems nya kontor i Arvidsjaur.
-En historisk invigning. Det har aldrig förr funnits ett försäkringskontor i Arvidsjaur, säger Kjell Lindfors, vd för Länsförsäkringar Norrbotten.


Kontorsinvigningen lockade många besökare, blommor skänktes och tal hölls.
Invigningen kröntes med banklippning av Kjell Lindfors:
-Verkligen roligt att komma till Arvidsjaur, sa han i sitt invigningstal, och pekade på Arvidsjaur som en ort med livskraft och framtidstro.

Kjell Lindfors, vd Länsförsäkringar
Länsförsäkringars vd Kjell Lindfors (t.h) växte upp i Arvidsjaur. Här i samspråk med besökare i nya kontoret, i Arvidsjaur.

Enligt Lindfors är Länsförsäkringar det enda försäkringsbolaget med kontor i länet:
-De övriga centraliserar och har nu stängt alla sina kontor. Vi gör tvärt om med kontor i Piteå, Luleå och nu i Arvidsjaur. Dessutom är vi även på gång i Haparanda om någon månad. 

Mingel
Mingel i samband med invigningen och öppet hus, i Länshems och Länsförsäkringars nya kontor på Storgatan, i centrala Arvidsjaur (tidigare Nyheter i Norrs lokaler).

I samband med att Länsförsäkringar öppnar bank- och försäkringskontor i Arvidsjaur byter Inge och Malin Stenlunds fastighetsmäklarfirma Husbutiken namn till Länshem.
Länsförsäkringars och Länshems kontor i Arvidsjaur sysselsätter tre personer.
 
  


Skriv ut: