Om du planerar att starta en livsmedelsverksamhet kan det vara klokt att ta reda på vad som gäller. Vi på miljöenheten kan hjälpa dig om du inte får svar på dina frågor här.
CHECKLISTA FÖR ATT STARTA RESTAURANG
Checklistan ger dig en samlad bild över de tillstånd du behöver söka samt de uppgifter du behöver lämna. Du kan också logga in och skapa en personlig checklista.
Mer information
Mer information för dig som vill starta ett livsmedelsföretag finns här:
Läs gärna Livsmedelsverkets broschyr Öppna café som innehåller bra information för dig som vill starta olika typer av mindre livsmedelsverksamheter.
Om du vill ta del av specifik information om olika livsmedelsbranscher kan du gå till Livsmedelsverkets webbplats.
Miljöinspektör
Telefon: 0960-165 30
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se
Miljöinspektör
Telefon: 0960-165 34
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se
Länkar