Livsmedelshantering

Om du planerar att starta en livsmedelsverksamhet kan det vara klokt att ta reda på vad som gäller. Vi på miljöenheten kan hjälpa dig om du inte får svar på dina frågor här.

Checklista för dig som vill starta restaurang eller annan typ av matservering 

 

CHECKLISTA FÖR ATT STARTA RESTAURANG

 

Checklistan ger dig en samlad bild över de tillstånd du behöver söka samt de uppgifter du behöver lämna. Du kan också logga in och skapa en personlig checklista.

Mer information

Mer information för dig som vill starta ett livsmedelsföretag finns här: 

 

Läs gärna Livsmedelsverkets broschyr Öppna café     som innehåller bra information för dig som vill starta olika typer av mindre livsmedelsverksamheter.

Om du vill ta del av specifik information om olika livsmedelsbranscher kan du gå till Livsmedelsverkets webbplats.

Frida Sundström

Frida Sundström

Miljöinspektör

Telefon: 0960-165 30
Mobil: 070-594 62 46
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nicolina Ioannou

Miljöinspektör

Telefon: 0960-165 34
Mobil: 070-600 95 86
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Skriv ut: