Stand up-kurs i Arvidsjaur

2018-02-22 08:16

Är du nyfiken på stand up-komedi? Då finns chansen för dig att delta i en endagskurs för nybörjare i Arvidsjaur 24 mars:
-Vi är ett projekt hos Umeå Teaterförening som jobbar för att få stand up-komedin i norr att växa. Detta gör vi dels genom att arrangera stand up-klubbar, men också genom att hålla i nybörjarkurser, Stefan Lidström, från Fanny Stand Up!

 

Till Arvidsjaur kommer de för att arrangera just en sådan gratis endagskurs för nybörjare i åldrarna 16 - 25 år (200 kr för de som är äldre än så).

Liknande kurser har tidigare arrangerats i Umeå, Luleå, Nordmaling och Storuman:
-Alla över 16 år är välkomna att anmäla sig och vi vill gärna ha en blandad grupp gällande ålder, kön och härkomst. I Nordmaling i november hade vi en deltagare som bara hade bott i Sverige i 9 månader, men som nu vågat kliva upp inför betalande publik, och har varit jätterolig, säger Stefan.

Han berättar vidare att de återvänder till Arvidsjaur 29 mars för att anordna en stand up klubb. Där kommer bland annat proffskomikern Elinor Svensson och Arvidsjaurs egna humorexport Anders Häggström att uppträda.

Prova på stand up i Arvidsjaur
Datum: Lördag 24 mars
Tid och plats: 09:30 - 16:00, Hotell Laponia
Ålder: Från 16 år
Antal platser: 10
Pris: Ordinarie 200 kr, Under 25 år gratis!

Under en intensiv dag kommer du att få lära dig grunderna i denna humorfyllda konstform. Kursen leds av komikerna Tora Larsson och Elvira Lander, som är experter på att ta fram humorn i andra i en välkomnande och trygg miljö.

Du jobbar tillsammans med dina kurskamrater för att hitta det roliga i dig själv och det du har att berätta. Kursen kräver inga förkunskaper utan är till för dig som vill bli bekvämare inför att tala offentligt, är lite nyfiken på stand up eller i hemlighet alltid drömt om att bli komiker.

Ta chansen och anmäl dig - du kanske upptäcker en hobby för livet!
Om inget annat lovar vi en och vansinnigt rolig och lärorik dag. Dessutom är kursen gratis för dig mellan 16 - 25 år!

Arrangemanget görs i samarbete med Studieförbundet Bilda, Arvidsjaur Musik- och Riksteaterförening och Hotell Laponia.

Tack på förhand och hör gärna av dig om du har några frågor eller tips på människor/organisationer att kontakta!

Allt gott!

Stefan Lidström
Kommunikatör
Fanny Stand Up


Relaterade Länkar

Skriv ut: