Gunilla Grahn, hemtjänsten i Arvidsjaur, är ut sedda att tävla för Region Västerbotten (där även Norrbotten ingår) i tävlingen Årets handledare 2017. Foto Kent Norberg.
Gunilla Grahn är utsedd att representera Norr- och Västerbotten i tävlingen "Årets handledare 2017". Hon jobbar till vardags inom hemtjänsten i Arvidsjaur, och är även en uppskattad handledare för elever från Vård- och omsorgsprogrammen på Sandbacka. Foto Kent Norberg.

Gunilla från hemtjänsten i Arvidsjaur kan bli "Årets handledare 2017" i Sverige!

2017-08-30 09:02

Gunilla Grahn, hemtjänsten grupp 3 i Arvidsjaur, har blivit utsedd till hela Norr- och Västerbottens reprensentant till titeln "Årets handledare 2017" inom VO-college:
-Jag blir nästan rörd! sa Gunilla i samband med torsdagens styrgruppsmöte, där hon uppvaktades med blommor och fina ord inför finalen.


Gunilla åker ner till Stockholm 29/11 där den slutgiltiga vinnaren för hela Sverige utses! 

-Jag är full av beundran för din energi. Du är en god förebild, alltid glad och positiv och villig att dela med dig av dina kunskaper till nya kollegor och inte minst som handlerade för praktiserande elever från Sandbackaskolan, sa socialchef Ann-Sofi Levander och överlämnade blommor med orden:
-Vi är stola och glada över din nominering, lycka till i finalen!


Gunilla Grahn, till vänster i bild. Arkivfoto Kent Norberg.

Gunilla är även känd för att ha ingått i en grupp som initierat hundar i vården, i Arvidsjaurs kommun:
-Det är alltid roligt att prova på något nytt. Det gör det roligt att gå på jobbet. Jag hoppas nu att jag kan leva upp till alla era fina ord och göra dem rättvisa i Stockholm, sa Gunilla.

Kriterier till nomineringen av Gunilla Grahn:

Kriterium 1 (Handledarens engagemang i förbättringsarbete mellan utbildning och arbetsliv);
"Gunilla har under åren som handledare samarbetat med vårdlärarna i denna process med tydligt kvalitetstänk och verksamhetens bästa i fokus. Hon har varit med i lokala styrgruppen från starten 2013 och är alltjämt en viktig del i arbetet för att sprida vård- och omsorgscolleges kvalitetstänk, genom sitt stora engagemang, sin positiva och ansvarsfulla attityd. 

Kriterium 2 (Handledarens bidrag till hälsofrämjande arbetssätt):
"Gunillas arbete genomsyras av hälsa och helhetstänk. Hon är tillsammans med sin hund ett certifierat vårdhundsteam".

Kriterium 3 (Beskriv handledarens förmåga att skapa en kreativ och stimulernade lärmiljö):
"Gunilla sätter elevens lärande och personliga utveckling i fokus och utgår från varje elevs förutsättningar, vilket gör att hon får ut det bästa av varje student":


Skriv ut: