Galaxen

Humlan.
Humlan - den nya kreativa aktivitets- och mötesplatsen för unga.


Humlan - den kreativa aktivitets- och mötesplatsen

Välkommen till Humlan - Arvidsjaurs mötesplats för unga! Här finns möjligheter att hålla på med bild, drama, film, foto, musik, slöjd, eller bara träffa vänner, fika, se på tv, lyssna på musik och spela spel. Du har kanske egna idéer vad du skulle vilja göra och få andra att tillsammans med dig realisera dessa? Här finns möjligheter till det!

För första gången samverkar personal från olika förvaltningar för att erbjuda dig en så kvalitativ mötesplats som möjligt. Personal från sociala, barn och utbildning och arbetsmarknadsenheten kommer att finnas till hands kvällstid tillsammans med Kulturskolans personal som erbjuder öppna kostnadsfria aktiviteter såsom bild, dans/rörelse, musik och slöjd. Prata med personalen hur du ska boka upp dig.

Hos oss kan du även möta andra vuxna, t.ex. personal från ungdomsboenden, studieförbund eller föreningar. Arvidsjaurs församling erbjuder läxläsning på tisdagskvällar. Läs på anslagstavlan varje kväll vad som är på gång!

Det kommer även att erbjudas vissa aktiviteter på Humlan under helgerna. Det kan vara föreläsningar, workshops eller läger där du måste anmäla dig i förväg och ibland tillkommer en viss kostnad. 

Personal
Thomas Edström, Erika Danielsson, Ann-so Nilsson, Anna Renberg & Nanna Renfeldt: 0960-158 04 (kvällstid).

Elevförening för delaktighet och inflytande:
Den kreativa aktivitets- och mötesplatsen har tillsammans med Kulturskolan en elevförening för att kunna arbeta med inflytande och delaktighet för unga. Alla som vill får vara med i föreningen – även yngre elever som är med i Kulturskolan men är för unga för att vara på mötesplatsen kvällstid.

Ola Karlsson Eriksson & Alexandra Möller (Fridhemsskolan) är med i Kulturdivisionens länsungdomsråd, LUR, i landstingets regi. Alexandra och Ola kommer att ge kontinuerlig informations om rådet men tar också gärna emot tips och idéer att föra fram; det kan t.ex. handla om kulturutbudet i länet. Du kan gärna lägga en lapp i brevlådan utanför Humlans kök.

Är du intresserad av att vara med i styrelsen eller i länsungdomsrådet, LUR? Kontakta Alexandra Möller, Ola Karlsson Eriksson eller Camilla Freedman. 

För mer info – se anslagstavlan på Humlan.  

Öppettider högstadiet:

Måndag, tisdag och torsdag kl. 18.30-21.30
Fredag kl. 19.30-22.30

Öppettider gymnasiet:

Måndag, tisdag och onsdag kl. 18.30-21.30
Fredag kl. 19.30-22.30

 

 

Skriv ut: